Zobrazeno 1 - 10
of 252
pro vyhledávání: '"M. Ben Attia"'
Autor:
N. Bouriga, S. Mili, D. Troudi, A. Ben Atitallah, W.R. Bahri, S. Bejaoui, M.A. Dridi, J.-P. Quignard, M. Trabelsi, M. Ben-Attia, A.A.B. Shahin
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 4 (2023)
The effects of cold and hot smoking and the addition of Dunaliella salina polyphenol extract on the biochemical quality and shelf-life of Sander lucioperca fillets after storage for 90 days at 0-4 °C were examined. The results showed a significant i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de5a25ac5556416485dec78cc68b9b64
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 3, Pp e364-e364 (2020)
The sea cucumber or holothurian is a marine species which has been prized in some Asian countries for its nutritional qualities. The purpose of this work was to study the biochemical composition and free radical scavenging and antioxidant activitie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65ccc2f143b942a9adbf4a5a12a8ef20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Phytothérapie. 19:178-183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Phytothérapie. 17:218-223
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 71 No. 3 (2020); e364
Grasas y Aceites; Vol. 71 Núm. 3 (2020); e364
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 3, Pp e364-e364 (2020)
Grasas y Aceites; Vol. 71 Núm. 3 (2020); e364
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 3, Pp e364-e364 (2020)
The sea cucumber or holothurian is a marine species which has been prized in some Asian countries for its nutritional qualities. The purpose of this work was to study the biochemical composition and free radical scavenging and antioxidant activitie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2e5fff83ad63b49562d05c444f4e2095
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1830
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1830
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.