Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"M. Baltić"'
Publikováno v:
Archives of Veterinary Medicine, Vol 2, Iss 1 (2009)
The volume of hot dog sausages plays an important role in meat production. Due to their desirable eating properties (softness, juicy, mild taste and smell) they form a group of sausages acceptable for all consumer categories. They are produced accord
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ab5ec33591e4755a1e85e3607cf7c43
Autor:
M. Baltić, Milena
Publikováno v:
Српска академска мисао / Serbian Academic Thought. 4(1):7-18
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1125377
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marija Boskovic, Ž. M. Baltić, Milica Glisic, Natasa Glamoclija, Radmila Marković, M. Dokmanović Starčević, Jasna Đorđević
Publikováno v:
Veterinarski žurnal Republike Srpske
Na mesnatost trupova brojlera utiče veliki broj različitih faktora kao što su: genetika, ishrana, starost i pol jedinke, uslovi držanja, kao i postmortalni faktori - postupak obrade trupova i način hlađenja. Cilj rada bio je ispitivanje mesnato
Autor:
Vesna, Đorđević1 vesnazdjordjevic@gmail.com, M, Baltić2, M, Ćirković3, Nataša, Kilibarda4,5, Nataša, Glamočlija2, S, Stefanović1, Mirjana, Mišćević4,5
Publikováno v:
Acta Veterinaria. 2009, Vol. 59 Issue 5/6, p579-589. 11p. 2 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Jelena, Petrović1 jelena@niv.ns.ac.yu, M, Baltić2, S, Stefanovć3, Dubravka, Milanov1, R, Ratajac1
Publikováno v:
Acta Veterinaria. 2009, Vol. 59 Issue 5/6, p547-555. 9p. 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.