Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"M. Balsells"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 44, Iss 6, Pp 357-361 (1993)
The detection of lard in food products is of special interest for reasons of quality, dietetics or religious belief. Works carried out to date have mainly concerned fatty mixtures with others food components. This work studies a complex food produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/692353c97f7643759e7e38c0ad4610db
Autor:
A Díez Izquierdo, A Torrent-Vernetta, M Morillo-Soriano, M Balsells-Costa, I Iglesias-Serrano, S Rovira-Amigó, I De Mir-Messa, S Gartner, A Moreno-Galdó
Publikováno v:
02.02 - Noninvasive ventilatory support.
Publikováno v:
Journal of Flood Risk Management. 11:S69-S83
On‐going changes in cities caused by rapid urbanisation and climate change have increased both the flood probability and the severity of flooding. Consequently, there is a need for all cities to adapt to climate and socio‐economic changes by deve
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luis Felipe Pallardo, Rosa Corcoy, Coustan Gdm thresholds, M. A. Sancho, A. Cortázar, Nieves Luisa González González, Antonio Moreno Hernández, B. Flández, J. Ampudia, Juan Antonio López, M. Balsells, A. Pericot, O. Ramírez, J. Mozas, José Manuel Fernández-Real, Wifredo Ricart, R. Luna, P. Navarro, Ildefonso Hernández-Aguado
Publikováno v:
Journal of Epidemiology & Community Health. 63:64-68
Objective: To elucidate whether the risk of macrosomia, large for gestational age (LGA) and small for gestational age (SGA) is influenced by maternal body mass index and glucose tolerance differently in male and female fetuses. Methods: We conducted
Autor:
B. Flández, Luis Felipe Pallardo, Coustan Gdm thresholds, Rosa Corcoy, Nieves Luisa González González, P. Navarro, J. Ampudia, José Manuel Fernández-Real, M. A. Sancho, O. Ramírez, Wifredo Ricart, A. Cortázar, Juan Antonio López, A. Pericot, A. Hernández-Mijas, J. Mozas, M. Balsells, R. Luna
Publikováno v:
Diabetologia. 48:1736-1742
We evaluated diabetes-related pregnancy outcomes in a cohort of Spanish women in relation to their glucose tolerance status, prepregnancy BMI and other predictive variables. The present paper is part of a prospective study to evaluate the impact of A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María Hernando, Gema García-Sáez, M. Morillo, Estefanía Caballero-Ruiz, Belén Pons, Enrique J. Gómez, M. Balsells, Mercedes Rigla
Publikováno v:
IFMBE Proceedings | XIII Mediterranean Conference on Medical and Biological Engineering and Computing (MEDICON 2013) | 25/09/2013-28/09/2013 | Sevilla, Spain
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
IFMBE Proceedings ISBN: 9783319008455
Archivo Digital UPM
Universidad Politécnica de Madrid
IFMBE Proceedings ISBN: 9783319008455
Automatic blood glucose classification may help specialists to provide a better interpretation of blood glucose data, downloaded directly from patients glucose meter and will contribute in the development of decision support systems for gestational d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d41b8ee91394103907c9db0206e90e2d
https://oa.upm.es/26141/
https://oa.upm.es/26141/
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 44 No. 6 (1993); 357-361
Grasas y Aceites; Vol. 44 Núm. 6 (1993); 357-361
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 44, Iss 6, Pp 357-361 (1993)
Grasas y Aceites; Vol. 44 Núm. 6 (1993); 357-361
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 44, Iss 6, Pp 357-361 (1993)
The detection of lard in food products is of special interest for reasons of quality, dietetics or religious belief. Works carried out to date have mainly concerned fatty mixtures with others food components. This work studies a complex food products