Zobrazeno 1 - 10
of 460
pro vyhledávání: '"M. Baghdadi"'
Publikováno v:
Case Studies in Thermal Engineering, Vol 28, Iss , Pp 101423- (2021)
This paper describes the design and testing of the first cryogenic rotor based on conductively cooled superconducting stacked tape pseudo bulks used in a rotating machine with various magnetisation methods. The rotor design demanded a number of unusu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03199a3256324b5aaa1b6be1eb022ac5
Autor:
Aisha M. H. Al-Rajhi, Tarek M. Abdelghany, Mohammed S. Almuhayawi, Mohammed H. Alruhaili, Amna A. Saddiq, Afra M. Baghdadi, Soad K. Al Jaouni, Hibah M. Albasri, Moayad S. Waznah, Faisal A. Alraddadi, Samy Selim
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Black seed has been applied for several decades to cure an extensive variety of illnesses and ailments. In this report, the chemical profile of both crude and ozonized black seed oil was assessed after the oil was exposed to 0 to 5 L/minute
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f9d089df84140be9f1692d0b0ff949f
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 4, p 651 (2024)
The emergence of antibiotic-resistant microorganisms poses a significant threat to human health worldwide. Recent advances have led to the discovery of molecules with potent antimicrobial activity from environmental sources. In this study, fifteen ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4d4776872d24332819d1a5e072d3cc9
Autor:
Y. M. BAGHDADI, C. L. HII
Publikováno v:
Journal of Engineering Science and Technology, Vol 12, Iss 1, Pp 127-137 (2017)
The current studies investigated the effects of temperature and moisture addition on the mass transfer kinetics of cocoa nibs during roasting. Experiments were carried out by roasting 500 gm of cocoa nibs inside an air ventilated oven at three temper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d25fe9a03e747f7b6da46cfbaed57d6
Publikováno v:
International Journal of Environmental Science and Technology. 19:12357-12368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.