Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"M. Baeshen"'
Autor:
A. Al-Farga, M. Baeshen, F. M. Aqlan, A. Siddeeg, M. Afifi, H. A. Ali, A. Alayafi, S. Al-Dalali, A. Alkaladi
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 3, Pp e367-e367 (2020)
This study investigated the effects of blending alhydwan seed oil and peanut oil as a way of enhancing the stability and chemical characteristics of plant seed oils and to discover more innovative foods of high nutraceutical value which can be used i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b13227797e24f41b7fb7a7281b738f2
Autor:
Irfan, Muhammad, Shaf, Ahmad, Ali, Tariq, Zafar, Maryam, Rahman, Saifur, I. Hendi, Meiaad Ali, M. Baeshen, Shatha Abduh, Maghfouri, Maryam Mohammed Mastoor, Alahmari, Hailah Saeed Mohammed, Shahhar, Ftimah Ahmed Ibrahim, Shahhar, Nujud Ahmed Ibrahim, Halawi, Amnah Sultan, Mahnashi, Fatima Hussen, Alqhtani, Samar M., Ali M., Bahran Taghreed
Publikováno v:
PLoS ONE; 6/8/2023, Vol. 17 Issue 6, p1-15, 15p
Autor:
Yasser M. Alatawi, Hala A. Alshomrani, Sara M. Baeshen, Hayat H. Alkhamisi, Roaa M. Almazrui, Mohammed S. Alghamdi, Sara M. Bugshan, Tarik K. Alafif, Hussam A. Hijazi, Jawaher R. Alahmadi, Sawsan A. Ashoor, Ahmad M. Alamri, Faris Alkhilaiwi
Publikováno v:
Saudi medical journal. 43(11)
To evaluate early performance indicators for breast cancer screening at the King Abdulaziz University Hospital in Saudi Arabia.This study retrospectively evaluated data from women who underwent their first breast cancer screening program in Jeddah, S
Autor:
A. Al-Farga, M. Baeshen, F. M. Aqlan, A. Siddeeg, M. Afifi, H. A. Ali, A. Alayafi, S. Al-Dalali, A. Alkaladi
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 71 No. 3 (2020); e367
Grasas y Aceites; Vol. 71 Núm. 3 (2020); e367
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 3, Pp e367-e367 (2020)
Grasas y Aceites; Vol. 71 Núm. 3 (2020); e367
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 3, Pp e367-e367 (2020)
This study investigated the effects of blending alhydwan seed oil and peanut oil as a way of enhancing the stability and chemical characteristics of plant seed oils and to discover more innovative foods of high nutraceutical value which can be used i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bb6e45321e4651544010249009f4866c
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1834
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1834
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.