Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"M. Badoni"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Control. 77:82-87
The N60 method currently mandated by regulatory bodies in North America for routine testing of beef trim for Escherichia coli O157:H7 requires that 60 slices of beef, up to 375 g, be removed from combo bins containing up to 10,000 lb of beef trim. Th
Publikováno v:
Food Control. 75:153-159
The aim of this study was to map sources of Escherichia coli on beef in the fabrication facility of a commercial beef plant. At monthly intervals for 9 months, 11 groups of items were sampled at the start of work and after a period of work (approxima
Publikováno v:
Journal of food protection. 59(6)
Swab samples were obtained from the surfaces of randomly selected beef carcasses passing through a high-speed dressing process. A single sample was obtained from a randomly selected site on the surface of each selected carcass. Fifty such samples wer
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat science. 159
This study aimed to evaluate a novel three-step sous-vide (SV) method on bacterial growth and diversity, and its relationship to product storage life. Vacuum-packed naturally contaminated steaks were sequentially cooked at 39 °C (1 h), 49 °C (1 h),
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 79:205-212
Inactivation of Escherichia coli O157:H7 in beef roasts cooked under selected cooking conditions was evaluated. Eye of round roasts were each inoculated at five sites in the central plane with a five-strain cocktail of E. coli O157:H7 at ca. 6.3 log