Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"M. BATUSIC"'
Autor:
K. Wechselberger, Helmut Gangl, Mandl S, Tscheik G, Ksenija Lopandic, W. Tiefenbrunner, M. Batusic, G. Leitner
Mead is a traditional alcoholic beverage that is produced by fermentation of diluted honey. The mead quality is primarily influenced by the honey variety, although the yeast microflora as the main catalyst of alcoholic fermentation also plays a signi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f49d795e2b840eeaeefee40eab71664d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemischer Informationsdienst. 13
Publikováno v:
Chemischer Informationsdienst. 10
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.