Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"M. Azin"'
Publikováno v:
The Ukrainian Biochemical Journal, Vol 92, Iss 1, Pp 92-102 (2020)
Xanthan is a biopolymer produced by Xanthomonas bacteria which is widely used in many industries such as food and oil. In this work, three Xanthomonas strains (X. citri/NIGEB-88, X. citri/NIGEB-386 and X. citri/NIGEB-K37) were used to evaluate their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71158ba7574a488ca8d1d55032e069e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. Oliver-García, T. Oka, H.G. Son, M. Azin, T. Cunningham, M. Tabacchi, L. Cornelius, S. Demehri
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 143:S274
Publikováno v:
Journal of Rafsanjan University of Medical Sciences. 19:423-428
Publikováno v:
Ukrainian Biochemical Journal, Vol 92, Iss 1, Pp 92-102 (2020)
Xanthan is a biopolymer produced by Xanthomonas bacteria which is widely used in many industries such as food and oil. In this work, three Xanthomonas strains (X. citri/NIGEB-88, X. citri/NIGEB-386 and X. citri/NIGEB-K37) were used to evaluate their
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 142:S99
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 142:S141