Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M. Alejandra Bertuzzi"'
Publikováno v:
Colloids and Interfaces, Vol 2, Iss 4, p 72 (2018)
Brea gum (BG) is a hydrocolloid obtained as an exudate from the Cercidium praecox tree. The physicochemical properties of brea gum are similar to those of the arabic gum and, in many cases, the former can replace the latter. The brea gum was incorpor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/134891df534c4e08acc0b33d9b4280d9
Autor:
Antonela S. Díaz, M. Carina Audisio, Gustavo Celiz, Carolina Ibarguren, Mirta Elizabeth Daz, M. Alejandra Bertuzzi
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 28:66-72
Active films, based on food grade gelatine added with bacteriocins and/or the flavonoid ester prunin laurate as antimicrobial compounds, were prepared. The films were characterized by water vapor permeability, mechanical property measurements and sca
Publikováno v:
Colloids and Interfaces, Vol 2, Iss 4, p 72 (2018)
Colloids and Interfaces
Volume 2
Issue 4
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Colloids and Interfaces
Volume 2
Issue 4
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Brea gum (BG) is a hydrocolloid obtained as an exudate from the Cercidium praecox tree. The physicochemical properties of brea gum are similar to those of the arabic gum and, in many cases, the former can replace the latter. The brea gum was incorpor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.