Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "M. Alderliesten"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 19 pro vyhledávání: '"M. Alderliesten"'
1
Modelling the effects of (green) antifungals, droplet size distribution and temperature on mould outgrowth in water-in-oil emulsions
Autor: A.M. van Duijvendijk, A.J. Vasbinder, G. Naaktgeboren, G.D. Otten, I. Kershof, R. de Weijer, J. Bijl, P.F. ter Steeg, M. Alderliesten
Publikováno v: International Journal of Food Microbiology. 67:227-239
Prevention of fungal spoilage is a key microbiological issue for the shelf life of fat spreads. Our aim was to assess and model the scope of (natural) antimicrobials for extending shelf life of spreads (water-in-oil emulsions). Production conditions
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0968d46f2dfb555cdd271938090e299f
https://doi.org/10.1016/s0168-1605(01)00458-5
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Standardisation in particle sizing
Autor: M. Alderliesten, J. G. Harfield, A. P. Rood, W. D. Griffiths, R. W. Lines
Publikováno v: Analytical Proceedings. 21:159
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::681e524ec6a92594a07db3b5a9a1c306
https://doi.org/10.1039/ap9842100159
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
  • 1
  • 2
  • Další »
  • [2]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 17 Akademické články
  • 1 Recenze
  • 5 particle
  • 4 mean diameter
  • 3 dispersed phase
  • 3 particle size
  • 3 size distribution
  • 2 antifungal agents
  • 2 chemistry
  • 2 emulsion
  • 2 emulsions
  • 2 food microbiology
  • 2 food preservation
  • 2 granulation
  • 2 moment-ratio
  • 2 monoterpenes
  • 2 penicillium
  • 1 analytical chemistry
  • 1 biology
  • 1 biology.organism_classification
  • 1 chemistry.chemical_compound
  • 1 cymenes
  • 1 differential evolution
  • 1 enzymes
  • 1 evaporation
  • 1 extracellular signal-regulated map kinases
  • 1 focal adhesions
  • 1 food preservatives
  • 1 food science
  • 1 food spoilage
  • 1 general medicine
  • 1 heat shock proteins
  • 1 heat transfer
  • 1 kidney
  • 1 kidney diseases
  • 1 microbiology
  • 1 mineralogy
  • 1 models, biological
  • 1 mould growth
  • 1 multimodal distributions
  • 1 natural antimicrobials
  • 1 nephrotoxicity
  • 1 nomenclature
  • 1 nuclear engineering
  • 1 oils
  • 1 paecilomyces
  • 1 penicillium roqueforti
  • 1 physics based
  • 1 plant oils
  • 1 predictive microbiology
  • 1 protein kinases
  • 1 proximal tubular cells
  • 3 wiley-vch verlag
  • 2 elsevier
  • 1 american society for investigative pathology inc.
  • 1 elsevier bv
  • 1 elsevier ireland ltd
  • 1 elsevier science publishers
  • 1 royal society of chemistry (rsc)
  • 1 taylor & francis
  • 6 particle and particle systems characterization
  • 3 international journal of food microbiology
  • 2 american journal of pathology
  • 2 analytical proceedings
  • 2 journal of biopharmaceutical statistics
  • 2 particle & particle systems characterization
  • 2 toxicology letters
  • 13 Scopus®
  • 4 MEDLINE
  • 2 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......