Zobrazeno 1 - 10
of 198
pro vyhledávání: '"M. Agresti"'
Autor:
R. Cozzolino, B. De Giulio, M.P. Pellicano, B. Pace I. Capotorto, A. Martignetti, M. D'Agresti, C. Laurino, M. Cefola
Publikováno v:
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie (2020).
info:cnr-pdr/source/autori:R. Cozzolino, B. De Giulio, M.P. Pellicano, B. Pace I. Capotorto, A. Martignetti, M. D'Agresti, C. Laurino, M. Cefola/titolo:Volatile, quality and olfactory profiles of fresh-cut polignano carrots stored in air or in passive modified atmospheres/doi:/rivista:Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:R. Cozzolino, B. De Giulio, M.P. Pellicano, B. Pace I. Capotorto, A. Martignetti, M. D'Agresti, C. Laurino, M. Cefola/titolo:Volatile, quality and olfactory profiles of fresh-cut polignano carrots stored in air or in passive modified atmospheres/doi:/rivista:Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Volatile organic compounds (VOCs), quality attributes (respiration activity, total phenols and antioxidant activity) and olfactory profile by electronic nose of fresh-cut orange and purple Polignano carrots stored in Air or passive modified atmospher
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::e7c9e9568218fc9f892c46f4c1aa0f85
http://www.cnr.it/prodotto/i/434872
http://www.cnr.it/prodotto/i/434872
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bernardo Pace, Maria Cefola, Carmine Laurino, Mario Paolo Pellicano, Rosaria Cozzolino, M. D'Agresti, Antonella Martignetti, B. De Giulio, I. Capotorto
Publikováno v:
LWT. 137:110408
Volatile organic compounds (VOCs), quality attributes (respiration activity, total phenols and antioxidant activity) and olfactory profile by electronic nose of fresh-cut orange and purple Polignano carrots stored in Air or passive modified atmospher
Autor:
M. Agresti, J.-C. Colavolpe
Publikováno v:
EMC - Anestesia-Rianimazione. 12:1-13
Divenuti rari dopo l’abbandono degli agenti anestetici infiammabili e i progressi dell’elettrochirurgia, le ustioni e gli incendi che avvengono nelle sale operatorie restano sempre eventi gravi. La loro prevenzione si basa sul rispetto delle rego
Autor:
M. Agresti, J.-C. Colavolpe
Publikováno v:
EMC - Anestesia-Reanimación. 33:1-15
Las quemaduras y los incendios que se producen en los quirofanos siguen siendo episodios graves, aunque por fortuna se han vuelto infrecuentes tras el abandono de los agentes anestesicos inflamables y gracias a los avances de la electrocirugia. Su pr
Autor:
M. Agresti, J.-C. Colavolpe
Publikováno v:
EMC - Anesthésie-Réanimation. 3:1-13
Autor:
M.A. Del Nobile, Ciro Balestrieri, M. Agresti, Alessandro Sannino, Luigi Nicolais, A. Esposito, Alfonso Giovane, R. Esposito
Publikováno v:
Journal of Materials Science: Materials in Medicine. 11:247-253
In this work the possibility of using hydrogels as body water retainers for a therapeutic aid in pathologies such as oedemas of various origins was explored. For such a purpose, the material requires a good compatibility and a controlled swelling cap