Zobrazeno 1 - 10
of 736
pro vyhledávání: '"M. Adamski"'
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 9, Pp 1969-1975 (2020)
The protein sources in feed have a huge impact on good-quality and -quantity meat traits. Yellow lupin (YL) seeds have a similar level of protein as soybean meal (SBM). The most popular is SBM that is genetically modified (GMO). During this age, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3691f76996984636a349b06bb1c14857
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 8, Pp 1583-1590 (2019)
Soybean meal in broiler chicken diets can partly be replaced by faba bean seeds. Unfortunately, high levels of antinutritional factors and resistant starch found in these seeds can have a detrimental impact on both broiler chickens’ performance and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ed61dadc81b40a3b1d924560eed0066
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2019 (2019)
The aim of this work was to investigate the influence of Trichoderma spp. on volatile secondary metabolites and biometric parameters obtained from coriander (Coriandrum sativum L.). The fruits of coriander treated with liquid suspension spores of T.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b7d4d7f53eb45068f470461a979728d
Autor:
M. Adamski
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 56, Pp 899-910 (2013)
Changes in the body condition of cows are directly linked with changes in body weight and composition, and also influence their health status and productivity. In order to assess body composition, an urea dilution method was used. The method depends
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e77763451cb148b2a4a5f455fc4ac507
Autor:
Ewa Czerniawska-Piątkowska, Maciej Szewczuk, H. Kamieniecki, M. Adamski, A. Bruś, Daniel Falta
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 55, Iss 1, Pp 39-44 (2007)
The general aim of the present work was to compare dairy performance and some reproductive parameters of Holstein-Friesian (HF) cows imported from Sweden as an in-calf heifers, and their age mates in Poland. The animals were kept freely on the deep l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18904fcacabf46138e6eb2df1378feb5
Autor:
H. Truby, M. Adamski, J. Dart, E. Volders, M. Blumfield, C. Murgia, D. Kannar, A. Devey, S.J. Gibson
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 8, Iss C, p 111 (2017)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e5ad8c0de8f454dabdc172200048f98
Publikováno v:
British Poultry Science. :1-11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.