Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"M. Aboonajmi"'
Autor:
E. Sarlaki, M. Aboonajmi
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 9, Iss 3 (35) پاییز, Pp 89-112 (2019)
Authentication is an important issue in quality control, hygiene, and safety of food products. Detection and identification of food adulterants require the development of novel and effective analytical methods for verification of composition, quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f191ace8db94e26a68e47454751b7ad
Publikováno v:
Research in Agricultural Engineering, Vol 56, Iss 1, Pp 26-32 (2010)
The present study investigates the possibility of the non-destructive prediction of the main quality indices of commercial eggs by calculating the ultrasound phase velocity within the egg material. The phase velocity of the ultrasound signal in the e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8aa529bfe570445fb5d03f27d5876845
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 11, Iss 2, Pp 371-383 (2021)
IntroductionExtra Virgin Olive Oil (EVOO) is one of the most common and popular edible oils which is an important part of the Mediterranean diet. It is a rich source of sterol, phenol compounds and vitamins A and E. EVOO has useful effects on human b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64a6235563f04824963397cbbe754bce
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 7, Iss 2, Pp 427-438 (2017)
Introduction Preserving food products has been much regarded due to the population growth and food scarcity. Drying food is one of the methods of preventing the waste of food products. Spray drying for which products that are initially in the liquid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40979e32921c44d68451fb70e118d140
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 6, Iss 2, Pp 322-335 (2016)
Introduction One of the ways used for minimizing the cost of maintenance and repairs of rotating industrial equipment is condition monitoring using acoustic analysis. One of the most important problems which always have been under consideration in in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce336c4d65464840a146cd0e49e0db3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Carrot juice is one of the most nutritious foods that are consumed around the world. Large particles in carrot juice causing turbid appearance make some problems in the concentration process such as off-flavor due to the large particles burnt on the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::26a04693fc069e0cf69e1dfb90d36826
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.