Zobrazeno 1 - 10
of 204
pro vyhledávání: '"M. ARLORIO"'
Autor:
C. Botta, J. D. Coisson, I. Ferrocino, A. Colasanto, A. Pessione, L. Cocolin, M. Arlorio, K. Rantsiou
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 9, Iss 3 (2021)
ABSTRACT A low initial contamination level of the meat surface is the sine qua non to extend the subsequent shelf life of ground beef for as long as possible. Therefore, the short- and long-term effects of a pregrinding treatment with electrolyzed wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed31bc166ebb4d5191a680459f59bd6d
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, p S227 (2009)
Muscat Blanc a Petits Grains grape (Vitis vinifera L.) is used for the production of Asti (or Asti Spumante) and Moscato d'Asti wines from Piedmont (Italian DOCG designation, D.M. 29-11-1993). The sweet floral aroma from Muscat grapes is a required s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b2a189c5a004b4d9146462ca5fce988
Autor:
M. Arlorio, J. D Coisson, F. Travaglia, M. Rinaldi, M. Locatelli, M. Gatti, A. Caligiani, A. Martelli
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S30-S30 (2009)
The roasting process allows complex chemical reactions in foods leading the formation of the Maillard-related compounds, which are of fundamental importance for colour and aroma development in hazelnuts (Corylus avellana L.). Colour is a charming cha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4191e7b5b214b9fad22ab80cfec500b
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S346-S346 (2009)
The "film coating" is a process of depositing a thin layer edible transparent film of material onto a food, in order to provide a functional protective barrier covering its outer surface. The protective function of edible films and coating is to prev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23f03cd5dbe746c19391e0bc26abaaea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Andreoli, A. Moretti, Cristiano Garino, M. Guglielminetti, A. Biancardi, M. Fabbi, N. Vicari, M. Arlorio, Cristina Merla, G. Tosi
Publikováno v:
Mycotoxin Research. 34:107-116
Fungi have a crucial role in the correct maturation of salami, but special attention should be addressed to the production of the nephrotoxic, immunotoxic, and carcinogenic mycotoxin ochratoxin A (OTA). In a monitoring study conducted in Northern Ita
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.