Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"M. A. Bredun"'
Durante as diferentes etapas do processo de elaboração de vinhos brancos, os principais problemas que podem ocorrer são as reações de oxidação e escurecimento. O metabissulfito de potássio é o principal produto enológico utilizado em todo o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2c1a4f0aac7c1d21bb2af19aac293157
https://doi.org/10.53934/9786599539657-116
https://doi.org/10.53934/9786599539657-116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sánchez-Velázquez, Oscar Abel, Mulero, Miquel, Cuevas-Rodríguez, Edith Oliva, Mondor, Martin, Arcand, Yves, Hernández-Álvarez, Alan Javier
Publikováno v:
Food & Function; 8/21/2021, Vol. 12 Issue 16, p7358-7378, 21p
Autor:
Sakakibara, Hiroyuki, Shimoi, Kayoko
Publikováno v:
Food & Function; Jul2020, Vol. 11 Issue 7, p5702-5717, 16p
Publikováno v:
Descriptive Catalogue of the Manuscripts in the Library of Peterhouse; 2009, p353-366, 14p
Autor:
Anatolii D. Zimon
ties on adhesion (Chapter V); and the detachment of particles by an air stream (Chapter X). The other chapters have undergone substantial revision: New material has been introduced, and topics such as autohesion, wetting, film ad hesion, and surfac
Autor:
Heinrich Tiefenbach
Im Rahmen der Neubearbeitung der Altsächsischen Grammatik entstand das Altsächsische Handwörterbuch, das den appellativischen Wortschatz der altsächsischen Periode vollständig erfasst und auch die Neufunde der letzten Jahrzehnte einschließt. Di