Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"M. Şamil Kök"'
Autor:
Stephen E. Harding, Richard B. Gillis, Fahad Almutairi, Tayyibe Erten, M. Şamil Kök, Gary G. Adams
Publikováno v:
Biology, Vol 4, Iss 1, Pp 237-250 (2015)
Sedimentation in the analytical ultracentrifuge is a matrix free solution technique with no immobilisation, columns, or membranes required and can be used to study self-association and complex or “hetero”-interactions, stoichiometry, reversibilit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a6e0a8c36904919811024e3fda7c391
Publikováno v:
Food Biotechnology. 31:128-140
Bile salt hydrolase (BSH) enzyme, commonly found in probiotic bacteria of gut origin, catalyzes the hydrolysis of glycine and/or taurine-conjugated bile salts allowing for colonization of the bacteria in the gut and contributing to a decrease in leve
Autor:
Süleyman Cenkci, Muhsin Konuk, Ahmet Serteser, Nurcan Evliyaoglu, Mustafa Kargıoğlu, Yavuz Bagci, M. Şamil Kök
Publikováno v:
Human Ecology. 36:763-777
This study is focused on ethnobotanical usages of wild plants growing within the Afyonkarahisar province districts of Sinanpasa, Hocalar and Dazkiri. Ninety local informants in 11 villages were interviewed. A total of 129 different usages of wild pla
Autor:
M. Şamil Kök
Publikováno v:
Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 ISBN: 9780854044610
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::58813dd38c8a7bb484455a6249706877
https://doi.org/10.1039/9781847558312-00558
https://doi.org/10.1039/9781847558312-00558
Autor:
Shahwar Imran Jiwani, Richard B. Gillis, David Besong, Fahad Almutairi, Tayyibe Erten, M. Samil Kök, Stephen E. Harding, Berit S. Paulsen, Gary G. Adams
Publikováno v:
Polymers, Vol 12, Iss 8, p 1650 (2020)
Cucurbits are plants that have been used frequently as functional foods. This study includes the extraction, isolation, and characterisation of the mesocarp polysaccharide of Cucurbita moschata. The polysaccharide component was purified by gel filtra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a956492b828467da996bbe746629489
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.