Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"M. Świątek"'
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 67, Pp 259-269 (2024)
The aim of the study was to compare the quality of beef in three separate types of muscles – musculus longissimus thoracis, musculus infraspinatus, and musculus longissimus lumborum – obtained from the carcasses of bulls of a local breed of Polis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbcd9bd4df8a40508d5497a7c49ebdcb
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 63, Pp 423-430 (2020)
An experiment was conducted to determine the chosen bioactive components and physico-chemical characteristics of lamb meat of different animal genotypes and the muscle types. The 22 ram lambs of Polish Merino (PM) and 22 crossbreeds of Polish Merino
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c2c2e87bed94d34b3c23c5e4231659f
Autor:
W. Rant, A. Radzik-Rant, M. Świątek, R. Niżnikowski, Ż. Szymańska, M. Bednarczyk, E. Orłowski, A. Morales-Villavicencio, M. Ślęzak
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 62, Pp 383-391 (2019)
The research carried out on meat from 45 ram lambs of the Polish merino breed allowed to determine the effect of meat aging and muscle type on physicochemical characteristics and oxidative stability of lipids. Analysis of physicochemical traits (pH,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/241ea45a09114903874efc481f95e7b1
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 61, Pp 245-251 (2018)
Wet brewers grain (WBG) is successfully used in animal nutrition, and due to its high fiber content, especially in ruminants. The low cost of this fodder also has an impact on the economic of production. The aim of this study was to determine the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/235c9cdd37be42728b12fca08c1fbd30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.