Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"M. Čačić"'
Autor:
Maja Molnar, M. Čačić
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 4, Iss 1, Pp 54-63 (2012)
A series of coumarin Schiff bases (7-(arylidenehydrazinocarbonylmethoxy)-2-oxo-2H-chromen-4-yl]acetic acid arylidenehydrazide) (4a-k) and N-(2-aryl-4-oxothiazolidin-3-yl)-2-{[4-(2-aryl-4-oxothiazolidin-3-yl)carbamoylmethyl]-2-oxo-2H-chromen-7-yloxy}-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ba29a253b1347dbaefdc51cb046204a
Autor:
M. Čačić, Maja Molnar
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 3, Iss 2, Pp 55-64 (2011)
Coumarin derivatives are wide spread in nature and found in many plants, fruits and vegetables. They show a broad spectrum of biological activities, but the use of coumarin is restricted by law and its maximal allowed concentration in foodstuff is de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/695e4c4ed80e44a0be1c5921a2c46231
Autor:
M. Čačić, Maja Molnar
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 3, Iss 2, Pp 55-64 (2011)
Kumarin i njegovi derivati su široko rasprostranjeni u prirodi i nalazimo ih u mnoštvu različitih biljaka, voća i povrća. Kumarin i njegovi derivati pokazuju niz bioloških aktivnosti, međutim njegova upotreba je ograničena, a dopuštena konce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16b11b8937c34db0924ea9ae07aa3aa8
Publikováno v:
Poljoprivreda, Vol 13, Iss 1, Pp 128-131 (2007)
Pure arab breeding in the Republic of Croatia has very long tradition. Till the 18th century organized breeding was implemented only in bishop Stud Farm Đakovo. Afterwards pure arab breeding was implemented in many private Stud Farms mostly located
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6cac2efec5e468687c5a633d2d15096
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maja Molnar, M. Čačić
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 3, Iss 2, Pp 55-64 (2011)
Croatian journal of food science and technology
Volume 3
Issue 2
Croatian journal of food science and technology
Volume 3
Issue 2
Kumarin i njegovi derivati su široko rasprostranjeni u prirodi i nalazimo ih u mnoštvu različitih biljaka, voća i povrća. Kumarin i njegovi derivati pokazuju niz bioloških aktivnosti, međutim njegova upotreba je ograničena, a dopuštena konce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.