Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"M., Lakshmikanth"'
Autor:
G. Akshatha, M. Bheemanna, S. G. Hanchinal, A. Prabhuraj, R. V. Haveri, J. M. Nidagundi, M. Lakshmikanth
Publikováno v:
Біологія тварин, Vol 26, Iss 1, Pp 11-16 (2024)
Sterile Insect Technique (SIT) is the right eco-friendly method to overcome the pink bollworm Pectinophora gossypiella (Saunder) menace. In SIT attractiveness of released moths to their natural counterpart is most important as such this ability was e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c3758c336e84ad0881a4e6aa0dc4050
Autor:
S.R., Doddagoudar, M., Nagaraja, M., Lakshmikanth, A.G., Srininvas, N.M., Shakuntala, Hiremath, Umesh, K., Mahanthshivayogayya
Publikováno v:
In South African Journal of Botany November 2023 162:183-192
Autor:
Saroja Narsing Rao, G. Monika Kumari, D. Srividya, H. S. Anil, M. Lakshmikanth, Harishchandra Naik, A. Prabhuraj
Publikováno v:
Indian Journal of Microbiology. 63:56-64
Publikováno v:
Indian Journal of Physiology and Pharmacology. 64:S70-S75
Objectives: A deluge of techniques are made available for students to encourage for self-directed learning. Microteaching is one of the old techniques which is traditionally used as a method to improve pedagogical skills. Incorporating microteaching
Publikováno v:
Food Chemistry. 369:130888
Food proteins and their constituent peptides impart huge health benefits besides their nutritional attributes. Sorghum bicolor protein hydrolysates (SPH) and derived bioactive peptides generated by simulated gastrointestinal digestion were studied fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Lakshmi Prasad, B. S. Satyanarayana, K. S. Geetha, S. G. Divakara, A. M. Lakshmikanth, J. Roopa, Rajath. B. Das
Publikováno v:
Lecture Notes in Networks and Systems ISBN: 9789811032257
Food and especially fresh vegetables and fruits have limited shelf life are also easily subject to damage during transport. Natural or damage induced aging lead to foul smell on account of emitted organic or inorganic gases like Hydrogen Sulfide, Amm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9731dde89eec9536dd0421e80721d097
https://doi.org/10.1007/978-981-10-3226-4_38
https://doi.org/10.1007/978-981-10-3226-4_38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
FEBS Journal. 280:5039-5051
Diaminopropionate ammonialyase (DAPAL), a fold-type II pyridoxal 5'-phosphate-dependent enzyme, catalyzes the α,β-elimination of diaminopropionate (DAP) to pyruvate and ammonia. DAPAL was able to utilize both d- and l-DAP as substrates with almost