Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"M de Celis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María F Organista, Mercedes Martín, Jesus M de Celis, Rosa Barrio, Ana López-Varea, Nuria Esteban, Mar Casado, Jose F de Celis
Publikováno v:
PLoS Genetics, Vol 11, Iss 8, p e1005370 (2015)
The Drosophila genes spalt major (salm) and spalt-related (salr) encode Zn-finger transcription factors regulated by the Decapentaplegic (Dpp) signalling pathway in the wing imaginal disc. The function of these genes is required for cell survival and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c370fe319ff14c27bfbc3ed0a8e5bcb5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. de la Mata, Domingo Marquina, Aurora Santos, Lara Serrano-Aguirre, M. de Celis, Miguel Arroyo, Ignacio Belda, R. Liébana-García
Publikováno v:
E-Prints Complutense. Archivo Institucional de la UCM
instname
instname
Biofilms represent an essential way of life and colonization of new environments for microorganisms. This feature is regulated by quorum sensing (QS), a microbial communication system based on autoinducer molecules, such as N-acyl-homoserine lactones
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Javier Ruiz, M. A. Gómez-Flechoso, María Martín-Santamaría, Domingo Marquina, M. de Celis, Alejandro Alonso, Eva Navascués, Antonio Santos, Ignacio Belda
Publikováno v:
Letters in applied microbiology. 68(6)
The use of commercial yeast strains is a common practice in winemaking leading to a predictable quality in wine production, avoiding stuck or sluggish fermentations. However, the use of commercial yeasts leads to a consequent reduction in autochthono
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarah J. Bray, Jesus M. de Celis Ibeas
Publikováno v:
Development. 130:5943-5952
In the Drosophila leg, activation of Notch leads to the establishment of the joints that subdivide the appendage into segments. We find that mutations in bowl result in similar phenotypes to Notch, causing fusion and truncations of tarsal segments (t