Zobrazeno 1 - 10
of 234
pro vyhledávání: '"M Wandel"'
Publikováno v:
CEAS Aeronautical Journal. 12:793-802
A major challenge in the subject of noise exposure in airplanes is to achieve a desired transmission loss of lightweight structures in the low-frequency range. To make use of appropriate noise reduction methods, identification of dominant acoustic so
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Metrologia. 38:549-554
Electrolytic conductivity measurements at the Danish Institute of Fundamental Metrology (DFM), the United States National Institute of Standards and Technology (NIST), and the Hungarian National Office of Measures (OMH) were compared using solutions
Publikováno v:
Appetite. 36(3)
The aim of this study is to contribute to a better understanding of factors promoting the decline in potato consumption in Norway from the mid-1970s to mid-l990s, as well as with what foods the potatoes have been replaced. The article is based on thr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P T, Olsen, H, Vikan, M, Dramdal, B, Borch-Iohnsen, R A, Fagerli, M, Wandel, J, Ek, L K, Dahll
Publikováno v:
Tidsskrift for den Norske laegeforening : tidsskrift for praktisk medicin, ny raekke. 115(5)
Iron status and weaning practices were studied in healthy one-year-old Norwegian and immigrant children (from developing countries) attending Fjell Health centre, Drammen. None of the Norwegian children (n = 33) had empty iron stores (serum ferritin1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Public Health Nutrition; Dec2004, Vol. 7 Issue 8, p999-1008, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.