Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"M Shah Jahan"'
Publikováno v:
Computational Science and Its Applications
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3fc6863820498e5c16d02997e84119a9
https://doi.org/10.1201/9780429288739-4
https://doi.org/10.1201/9780429288739-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Agriculturists. 12:06-17
An experiment was conducted to evaluate the changes in the chemical properties of banana fruits and their shelf life as influenced by different postharvest treatments. There were two varieties viz. Amritasagar (VI) and Sabri (V2) and seven storage tr
Autor:
M. Shah Jahan, W.L. Boatright
Publikováno v:
Journal of Food Science. 78:C660-C666
This investigation examined iron in powdered soy protein products using electron paramagnetic resonance (EPR) spectroscopy, and the effect that selectively binding free iron in isolated soy protein (ISP) had on the occurrence of metastable radicals i
Publikováno v:
Journal of Food Science. 76:C1101-C1107
Chemiluminescence from various powdered food proteins were examined without the addition of any external source of free radicals or luminescent agents. In the solid-state, soy and whey proteins produced more intrinsic chemiluminescence than casein, s
Publikováno v:
Journal of Food Science. 75:C633-C640
Application of deuterium sulfide to powdered isolated soy proteins (ISP) was used to quench stable free radicals and produce a single deuterium label on amino acids where free radicals reside. The deuterium labels rendered increases of isotope ratio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57:7969-7973
Using electron paramagnetic resonance (EPR) spectroscopy, the levels of carbon-centered radicals in retail samples of isolated soy protein (ISP), soy protein concentrate (SPC), and powdered soy milk were estimated to contain from 6.12 x 10(14) to 1.9