Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"M Serdaroğlu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021 -- 26 September 2021 through 29 September 2021 -- -- 174523
The aim of this study was to investigate using arugula or pre-converted extracts as nitrite alternatives in heat-treated fermen
The aim of this study was to investigate using arugula or pre-converted extracts as nitrite alternatives in heat-treated fermen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8dd8002e28725c70bf32b49d19f47f59
https://hdl.handle.net/11454/79648
https://hdl.handle.net/11454/79648
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021 -- 26 September 2021 through 29 September 2021 -- -- 174523
This study was carried out to assess the effects of eggshell calcium powder (ESCP) and/or low methoxyl pectin (LMP) as phosphat
This study was carried out to assess the effects of eggshell calcium powder (ESCP) and/or low methoxyl pectin (LMP) as phosphat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::25d755a2b5e98c4deb83015ceeee0b7d
https://hdl.handle.net/11454/79651
https://hdl.handle.net/11454/79651
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021 -- 26 September 2021 through 29 September 2021 -- -- 174523
This study focuses on the oxidative changes in lipids and proteins of beef sausages with incorporated a-tocopherol, rosemary ex
This study focuses on the oxidative changes in lipids and proteins of beef sausages with incorporated a-tocopherol, rosemary ex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6477f63f1aa13f1a8f18e9b199047b97
https://hdl.handle.net/11454/79649
https://hdl.handle.net/11454/79649
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 854:012086
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021 -- 26 September 2021 through 29 September 2021 -- -- 174523
Patties were extended with gluten free flours (linseed flour: LF, coconut flour: CF and their combination: LC) at a level of 5%
Patties were extended with gluten free flours (linseed flour: LF, coconut flour: CF and their combination: LC) at a level of 5%
Autor:
M Serdaroğlu
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 854:012083
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021 -- 26 September 2021 through 29 September 2021 -- -- 174523
In recent years the increase in consumers' demands for healthy food have accelerated the studies searching for innovative appro
In recent years the increase in consumers' demands for healthy food have accelerated the studies searching for innovative appro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.