Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M Sarikhan"'
Publikováno v:
Armaghane Danesh Bimonthly Journal, Vol 20, Iss 6, Pp 526-537 (2015)
Background & aim: Prevalence of diseases caused by consumption of contaminated food has always been a problem all over the world, and every year spent on improving the disease is costly.Cream suit, Ice cream & olowye for ingredient substance and manu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e28f65ee0732401881b3b61ef76c3f13
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 17, Iss spe, Pp 39-45 (2015)
ABSTRACT This experiment was carried out to evaluate the effect of different dietary supplementation levels of zinc oxide and of an organic acid blend on broiler performance, carcass traits, and serum parameters. A total of 2400 one-day-old male Ross
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0917fa2202e2422a8b6feb02dd506ab5
Publikováno v:
Croatica Chemica Acta. Nov2014, Vol. 87 Issue 3, p241-248. 8p.
Publikováno v:
Croatica Chemica Acta
Volume 87
Issue 3
Volume 87
Issue 3
A simple, sensitive, and rapid dispersive liquid-liquid microextraction (DLLME) method is developed for the preconcentration of silver ions prior to determination by flame atomic absorption spectrometry (FAAS). In this work, 1-phenyl-1,2-propanedione
Autor:
m Leylasi Marand, m Sarikhani
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science and Sustainable Production, Vol 27, Iss 4, Pp 51-63 (2017)
Nitrogen fixation ability in free-living condition is one of the properties of diazotrophic bacteria that Azotobacter is one of the famous genera of diazotrophs. Evaluation of nitrogen fixation efficiency can be measured by different methods, such as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d38fdc681f414cc8a422b2f46642298f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.