Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"M S, Rhee"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 85:1883-1889
Salted napa cabbage is the most important ingredient of kimchi. Currently, people have started to prepare ready-to-use salted napa cabbage at home. This study focused on this trend by investigating consumers' beliefs, opinions, and actual use of the
Autor:
O. Ogbuagu, S. Segal-Maure, E. DeJesus, A. Avihingsanon, C. Zurawski, O. Osiyemi, G.E. Crofoot, H. Wang, H. Dvory-Sobol, M. S Rhee, G. Barrière, J. Baeten, J.M. Molina
Publikováno v:
Médecine et Maladies Infectieuses Formation. 2:S75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of viral hepatitis. 19(2)
This study assessed the association of HIV RNA with indirect markers of liver injury including FIB-4 index, liver enzymes and platelet counts in a high-risk Hispanic population. The data were derived from a prospective study that included 138 HIV/hep
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 111(6)
To investigate the presence of toxigenic Staphylococcus aureus in ready-to-eat (RTE) Korean foods and determine the distribution of genes related to various types of toxin production.A total of 3293 commercial RTE refrigerated foods (sushi, n = 1882;
Publikováno v:
Letters in applied microbiology. 53(5)
The objectives of this study were to investigate the microbiological safety of various foods intended for consumption by infants and babies.The incidence of Cronobacter spp. and Enterobacteriaceae from powdered infant formula (PIF, n = 75) and baby s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Medicinal Chemistry. 35:332-337
5-Deaza-10-propargylfolic acid (4), an analogue of the thymidylate synthase (TS) inhibitor 10-propargyl-5,8-dideazafolic acid (PDDF, 1), was prepared via alkylation of diethyl N-[4-(propargylamino)benzoyl]-L-glutamate (7) by 2-amino-6-(bromomethyl)-4
Publikováno v:
Journal of animal science. 82(2)
The objective of this study was to determine the extent of variation in, and relationships among, biochemical and palatability traits within and among 11 major beef muscles. Longissimus thoracis et lumborum (LD), psoas major (PM), gluteus medius (GM)