Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"M Remiszewski"'
Autor:
W. Obuchowski, M. Remiszewski, Małgorzata Majcher, Agnieszka Makowska, Sylwia Mildner-Szkudlarz, Artur Szwengiel
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 44:511-519
The objective of the study was to determine the effect of grain preparation technology, extrusion cooking conditions, and triticale cultivars on physico-chemical properties of crisp bread. Triticale cultivars used in the experiments differed in prote
Autor:
E Korbas, Józef Korczak, Maciej S. Buchowski, Joanna Kobus-Cisowska, M Remiszewski, Ewa Flaczyk, Monica Przeor
Publikováno v:
Agricultural Sciences. :141-147
White mulberry tree (Morus alba L) is cultivated throughout Asia and Europe, including Poland. The leaves and root bark preparations from Morus alba have been used in traditional phytomedicine. The objective of the present study was to compare chemic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Process Engineering ISBN: 9789401177979
Food Process Engineering
Food Process Engineering
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::aefa1f41b3359c8b88b5fc0e15212e46
https://doi.org/10.1007/978-94-011-7795-5_26
https://doi.org/10.1007/978-94-011-7795-5_26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.