Zobrazeno 1 - 10
of 280
pro vyhledávání: '"M Pott"'
Publikováno v:
In Fuel 15 December 2024 378
Publikováno v:
Swiss Medical Weekly, Vol 141, Iss 4142 (2011)
BACKGROUND: In 2002, Swiss citizens voted to accept new laws legalising the termination of pregnancy (TOP) up to 12th week of pregnancy. As a result the cantons formulated rules of implementation. Health institutions then had to modify their procedur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4db83c7fa6c34dfcba00df75c0a0c31e
Autor:
Jan-Pierre du Toit, Robert W. M. Pott
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 13, Iss 1, Pp 1-16 (2020)
Abstract Background Phototrophic purple non-sulfur bacteria (PNSB) have gained attention for their ability to produce a valuable clean energy source in the form biohydrogen via photofermentation of a wide variety of organic wastes. For maturation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a1fe123b1904f1089514113abd5b8f8
Publikováno v:
Bioprocess and Biosystems Engineering. 46:635-644
Autor:
Kirsten van Niekerk, Robert W. M. Pott
Publikováno v:
Journal of Chemical & Engineering Data.
Autor:
Brandon S. Ross, Robert W. M. Pott
Publikováno v:
Biotechnology and Bioengineering. 119:907-921
Photosynthetic bacteria can be useful biotechnological tools-they produce a variety of valuable products, including high purity hydrogen, and can simultaneously treat recalcitrant wastewaters. However, while photobioreactors have been designed and mo
Publikováno v:
ChemBioEng Reviews. 9:146-163
Autor:
Delphine M. Pott, Sara Durán-Soria, J. William Allwood, Simon Pont, Sandra L. Gordon, Nikki Jennings, Ceri Austin, Derek Stewart, Rex M. Brennan, Agnieszka Masny, Anita Sønsteby, Erika Krüger, Dorota Jarret, José G. Vallarino, Björn Usadel, Sonia Osorio
Publikováno v:
Food Chemistry
Food chemistry 402, 134360-(2023). doi:10.1016/j.foodchem.2022.134360
Food chemistry 402, 134360-(2023). doi:10.1016/j.foodchem.2022.134360
This work aims to determine the effect of genotype x environment (GxE) interaction that influence blackcurrant (Ribes nigrum) fruit quality. We applied metabolomics-driven analysis on fruits from four cultivars grown in contrasting European-locations
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e1169bf42770c87a8d63ea6ef2fa88f3
https://hdl.handle.net/11250/3061853
https://hdl.handle.net/11250/3061853
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.