Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"M Paillacar"'
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 62, Iss 1, Pp 87-93
The aim of this study was to evaluate the chemical and nutritional composition, to establish frying processing conditions and to determine the sensory profile and acceptability of Black Michuñe (BM) potato chips. BM had a higher protein content, hal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05184ac095de4eb48c308289c0379cbf
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion. 62(1)
The aim of this study was to evaluate the chemical and nutritional composition, to establish frying processing conditions and to determine the sensory profile and acceptability of Black Michuñe (BM) potato chips. BM had a higher protein content, hal
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.