Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"M P de la Maza"'
Publikováno v:
Cells, Vol 12, Iss 13, p 1684 (2023)
Insulin resistance (IR) is commonly observed during aging and is at the root of many of the chronic nontransmissible diseases experienced as people grow older. Many factors may play a role in causing IR, but diet is undoubtedly an important one. Whet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3317616a883647d19156ba057ceac0a5
Autor:
M. Sainz de la Maza, M. del Jesus
Publikováno v:
Ingeniería del Agua, Vol 24, Iss 3, Pp 141-156 (2020)
A pesar de que hoy en día la identificación y caracterización de sequías sigue siendo un proceso no estandarizado, lo más habitual es utilizar índices como el SPI o el SPEI entre otros. En este estudio se han analizado sequías históricas, no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b691fa954d3745588ce9d231627b523d
Autor:
I. Hernanz, A.B. Larque, L.F. Quintana, G. Espigol-Frigole, G. Espinosa, A. Adan, M. Sainz-de-la-Maza
Publikováno v:
American Journal of Ophthalmology Case Reports, Vol 22, Iss , Pp 101100- (2021)
Purpose: To describe a case series of scleritis associated with IgA vasculitis (IgAV) at a tertiary referral center. Observations: Three men with scleritis associated with IgAV were identified: one with anterior scleritis alone, one with anterior scl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be90bbebc8174aa8976315b3e531b84b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 27, Iss 4, Pp 1272-1278 (2012)
Introduction: Advanced glycation end products are produced endogenously, in association with hyperglycemia and oxidative stress. They can also be generated during cooking or food processing and, once absorbed, alter protein function and promote infla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35f01eb4689b4f2e8260d3c6203fd848
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.