Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"M P, Sánchez Conde"'
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Correspondence.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e585c104eacd8255628817ed80d1e2e
http://hdl.handle.net/10261/134798
http://hdl.handle.net/10261/134798
Autor:
M. A. Palomero-Rodríguez, Faustino Mollinedo, J. de Vicente-Sánchez, Yolanda Laporta-Báez, Rósula García-Navas, M. P. Sánchez-Conde
Publikováno v:
European Journal of Anaesthesiology. 31:203-204
Autor:
M A, Palomero Rodríguez, P, Sanabria Carretero, Y, Laporta Báez, M P, Sánchez Conde, M, Melo Villalba, F, Barbero Reinoso
Publikováno v:
Revista espanola de anestesiologia y reanimacion. 57(7)
The demand for sedation for pediatric diagnostic procedures performed outside operating rooms has increased considerably, but the ideal method to choose has been the subject of debate. The aim of this study was to assess the efficacy of using a devic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. P. Sánchez Conde, P. Azuara
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition. 1:295-307
A study has been made of the effect of osmotic pressures (O.P.), 0.6, 2.0, 3.5 and 5.0 atm. produced by balanced nutritional solutions in tomato plants. With the maximum O.P. there is a 40% decrease, approximately, in the fresh weight. The increas ed
Autor:
M. P. Sánchez Conde, P. Azuara
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition. 2:305-322
The alterations are studied which are produced in the content of mineral elements and organic fractions of sap with the increase in the osmotic pressure of the nutritive solution at levels of 2.0; 3.5 and 5.0 atm., obtained through the addition to th