Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"M O, Semin"'
Autor:
N V Trusov, A N Timonin, A A Shumakova, M O Semin, V A Shipelin, I. V. Gmoshinski, D V Nikityuk, A S Balakina
Publikováno v:
Problems of Nutrition. 90:15-32
Specialized products and dietary supplements, enriched with complexes of minor biologically active substances (BAS), are often offered as components of therapeutic diets in the treatment of obesity and metabolic syndrome. At the same time, the possib
Publikováno v:
Problems of Nutrition. 90:25-37
The use of nutraceuticals with anti-inflammatory and hypolipidemic activity in the composition of foods for special dietary uses and dietary supplements is one of the effective methods of dietary therapy of alimentary obesity and related diseases. Th
Publikováno v:
Bulletin of Experimental Biology and Medicine. 167:698-701
The expression of JNK1 isoform of cJun-N-terminal kinase in hepatocytes of rats receiving excess of simple carbohydrates dissolved in drinking water was studied by immunohisto-chemical staining and confocal microscopy. In experiment I (60 days), the
Publikováno v:
Bulletin of Experimental Biology and Medicine. 167:628-633
The accumulation of lipofuscin-like granules in liver, kidneys, and spleen cells in mice and rats of different lines receiving 30% sugar solutions (fructose, glucose, their mixture, and sucrose) in addition to balanced semisynthetic diet for 62 or 12
Autor:
D. Concordet, Olivier Dossin, Isabelle Raymond-Letron, M. O. Semin, S. Amiriantz, C. Monton, Julien M. Dahan
Publikováno v:
Journal of Small Animal Practice
Journal of Small Animal Practice, Wiley, 2017, 58 (3), pp.162-167. ⟨10.1111/jsap.12643⟩
Journal of Small Animal Practice, Wiley, 2017, 58 (3), pp.162-167. ⟨10.1111/jsap.12643⟩
OBJECTIVES To compare the quality of duodenal and ileal samples obtained with different biopsy forceps. METHODS Fifteen dogs were included in a prospective ex vivo study. After euthanasia, the duodenum and the ileum were sampled with four different f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d1f1e590098c3b4cf765411f12486c9c
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604828
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604828
Autor:
A A, Kochetkova, V M, Vorobyova, I S, Vorobyova, Kh Kh, Sharafetdinov, V A, Sarkisyan, M O, Semin, T V, Savenkova, E A, Soldatova, M V, Osipov
Publikováno v:
Voprosy pitaniia. 84(6)
The purpose of this research was to develop formulation and technology of flour confectionery products in the form of biscuits with a modified carbohydrate profile, a study of physico-chemical and structural-mechanical properties. The оbjects of thi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.