Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M Nahidul Islam"'
Autor:
Sayed M. Nahidul-Islam
Publikováno v:
European Journal of Agriculture and Food Sciences. 4:47-53
Bangladesh has a vibrant street food culture, with easily available ready-to-eat (RTE) foods. In this study, a total of 221 isolates were obtained from 141 Bangladeshi RTE food samples, such as fried, non-fried, and cooked foods; egg-, milk-, cereal-
Autor:
Sayed M. Nahidul-Islam, Ayaka Nakamura, Wahhida Shumi, Takashi Kuda, Hajime Takahashi, Bon Kimura
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Publikováno v:
Food Research International. 111:431-437
Dahi, chanar-misti, paneer, and borhani are traditional fermented milk products in Bangladesh. We evaluated the microbial properties of these products by analysing their bacterial and fungal microbiota using classical culture-dependent and culture-in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shafiqur Rahman, M Nahidul Islam, Akm Mahbub Hasan, Dipankar Das Gupta, Enamul Haque, Baigid Alam Shibib
Publikováno v:
Dhaka University Journal of Pharmaceutical Sciences. 10:9-11
The plant Jatropha curcas grows well in different parts of Bangladesh and used in many medicinal purposes locally. The alkaloid atherospermidine and a steroid stigmasterol were isolated from the ethyl acetate extract of the stem bark of J. curcas by
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.