Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"M Martínez San Ireneo"'
Autor:
B Ruiz-León, M Martínez San Ireneo, F de la Roca, L Arenas, T Alfaya Arias, C Cordobés, L Marqués, A Vega, C Moreno-Aguilar
Publikováno v:
Journal of investigational allergologyclinical immunology. 32(5)
Hymenoptera venom immunotherapy (VIT) is effective for protecting individuals with systemic allergic reactions caused by Hymenoptera stings. The need for a tool that shows the degree of protection afforded by VIT and the lack of useful biomarkers hav
Autor:
M Martínez San Ireneo, M. C. Munoz Martinez, M. T. Laso Borrego, F. Maranon, Enrique Fernández-Caldas, Maria Dolores Ibanez Sandin
Publikováno v:
Annals of Allergy, Asthma & Immunology. 86:686-690
The aim of this study was to compare two types of lentil extracts for use in skin prick tests for the diagnosis of lentil clinical allergy.Thirty-six patients with a history of allergic reactions after the ingestion of lentils were skin tested with t
Autor:
M Martínez San Ireneo, M J Rosales Fletes, F Marañón Lizana, M D Ibáñez Sandín, M. T. Laso Borrego, Enrique Fernández-Caldas
Publikováno v:
International Archives of Allergy and Immunology. 121:137-143
The chick pea, Cicer arietinum, is a legume commonly consumed in Spain and other Mediterranean countries. The sera of 29 children (mean age: 8.4 years) with a current or past history of allergic reactions after ingestion of chick pea, and positive sk
Autor:
F Marañón Lizana, D Ibáñez Sandín, E Alonso Lebrero, M Martínez San Ireneo, T Laso Borrego, Enrique Fernández-Caldas
Publikováno v:
Allergy. 54:1209-1214
Background: The aims of this study were to evaluate the allergenicity of boiled and crude lentil extracts and to compare specific IgE binding in tolerant and nontolerant lentil-allergic children. Methods: Thirty-eight children were studied and divide
Publikováno v:
Journal of investigational allergologyclinical immunology. 10(4)
Legumes are an important source of proteins and their consumption is very frequent in the Mediterranean region and in some Asian and African countries. In some of these regions, lentils and chickpeas are one of the main food allergens. Legumes are al
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.