Zobrazeno 1 - 10
of 248
pro vyhledávání: '"M Marotti"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Tabberer, A. Cahn, S. West, M. Marotti, J. Robertson, F. Homayoun-Valiani, Edith M. Hessel, W. Fahy, M. Lowings, A. Templeton, W. Meeraus, R. Wilson
Publikováno v:
C32. COPD: TRANSLATIONAL AND MECHANISTIC STUDIES.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Marotti
Publikováno v:
Stomatologie. 111:321-328
Im vorliegenden Ubersichtsartikel werden die Vor- und Nachteile der neuen maschinellen Aufbereitungstechnik der Wurzelkanale nach G. Yared diskutiert. In den letzten 3 Jahren wurden mehrere Studien zur maschinellen Aufbereitung mit alternierendem (re
Autor:
Nicola M. Schreurs, Danielle M Marotti, Warren C. McNabb, Tom N Barry, Geoffrey A. Lane, M.H. Tavendale, Nicolas Lopez-Villalobos
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 87:1042-1051
The objective of this study was to determine the effect of feeding three fresh forage diets, white clover (WC), perennial ryegrass (PRG) and Lotus corniculatus (LC), on the formation of indole and skatole in the rumen of sheep. The formation of indol
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :221-226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Marotti, R. Piccaglia
Publikováno v:
Journal of Food Science. 67:1229-1232
: Twelve cultivars of different colored onions (white, golden, and red) were evaluated for fresh bulb yields and for flavonoid contents. The fresh bulb yields ranged from 3.1 to 6.7 kg m−2 as found in golden cultivars “Santana” and “Castillo