Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"M Larasati"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T.E. Balqiah, M. Larasati
Publikováno v:
Contemporary Research on Business and Management ISBN: 9781003035985
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4ed1edc2e086d84ce025308c25fd53ad
https://doi.org/10.1201/9781003035985-26
https://doi.org/10.1201/9781003035985-26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 905:012077
Ngawi is the sixth paddy producer in Indonesia and certainly has an influence on the food security of paddy farm households. This study aimed to analyze the proportion of food expenditure (PFE), energy and protein consumption, the relationship betwee
Publikováno v:
2019 IEEE 6th International Conference on Industrial Engineering and Applications (ICIEA).
Customer satisfaction is considered as a main concern and prerequisite for competitiveness in today’s global market. Traditional approach views customer satisfaction has a linear relationship with quality attributes. That is, when one certain quali
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 700:012065
This research examined the effect of flour making method using chemicals on the soaking process of taro tubers. Method 1 was done by soaking taro tubers in 500 ppm sodium metabisulfite solution. Method 2 was done by soaking in warm water at 40 ° C f
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. 675:012070
New Tm3+-doped tellurite glasses were prepared by melt quenching technique. X-ray Diffraction (XRD) characterization were carried out to confirm the glassy state of the samples. Characterization using UV-VIS-NIR spectrophotometer and FTIR were perfor
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.