Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"M Heidarisoltanabadi"'
Publikováno v:
علوم آب و خاک, Vol 27, Iss 4, Pp 131-142 (2023)
The agricultural sector depends largely upon water and energy resources to fulfill sufficient water for producing adequate food for the rapidly growing world’s population. It requires great effort to improve water and energy productivity for agricu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a9ccd82a40c4b6982f8fc0f6f4c885d
Autor:
M Torabi, M Heidarisoltanabadi
Publikováno v:
پژوهشهای زراعی ایران, Vol 18, Iss 1, Pp 61-70 (2020)
Introduction Alfalfa (Medicago sativa L.) is known as the most valuable forage in the world due to its resistance to drought, the high quality of forage and high adaptability, high shelf life and high protein. Desirable nutrition of alfalfa is one of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3c7baf829844e15a929c0ec5799fd7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Crop Production & Processing; Summer2024, Vol. 14 Issue 2, p15-30, 16p