Zobrazeno 1 - 10
of 851
pro vyhledávání: '"M Gueimonde"'
Autor:
R M De Francisco Garcia, I Pérez-Martínez, A Castaño-García, M Celada-Sendino, E Fernández-González, C García-Pérez, S Martínez-Gozález, V Rolle, R Queiro, S Alonso-Castro, J Santos-Juanes, M Gueimonde, S Riestra
Publikováno v:
Journal of Crohn's and Colitis. 17:i981-i983
Background The association of several immune-mediated inflammatory diseases (IMIDs) in the same patient is well known. IMID, especially joint and cutaneous diseases, are frequently diagnosed in patients with inflammatory bowel disease (IBD). However,
Autor:
S. González, T. Fernández-Navarro, S. Arboleya, C. G. de los Reyes-Gavilán, N. Salazar, M. Gueimonde
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
The intake of fermented foods is gaining increasing interest due to their health-promoting benefits. Among them, fermented dairy foods have been associated with obesity prevention, and reduction of the risk of metabolic disorders and immune-related p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f9a4aa77f07458998546458b2cc3e47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Rios-Covián, A. M. Nogacka, S. Saturio, M. Gómez-Martín, S. González, C. G. de los Reyes-Gavilán, M. Gueimonde, S. Arboleya, N. Salazar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3d3720b92bb7d5d63bdf1f416466cd8f
https://doi.org/10.1039/9781839165078-00254
https://doi.org/10.1039/9781839165078-00254
Autor:
Ibtissem, Derriche, Alicja M, Nogacka, Nuria, Salazar, Patricia, Ruas-Madiedo, M, Gueimonde, Farid, Bensalah, Clara G, de Los Reyes-Gavilán
Publikováno v:
Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional. 27(3)
Bacteria from the genus
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.