Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"M F Samson"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology
Food and Agricultural Immunology, Taylor & Francis, 2000, 12, pp.67-75. ⟨10.1080/09540100099634⟩
Food and Agricultural Immunology, Taylor & Francis, 2000, 12, pp.67-75. ⟨10.1080/09540100099634⟩
This paper presents the characterisation of polyclonal antibodies directed against two different N-terminal sequences of ω-gliadins. Both antisera recognised specifically the corresponding omega-gliadin fractions but showed different reactivities ag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M F Samson, D E Smilek
Publikováno v:
The Journal of Immunology. 155:2737-2746
Experimental autoimmune encephalomyelitis (EAE) is an autoimmune disease induced by immunization with myelin basic protein (MBP), proteolipid protein, or encephalitogenic peptides from these myelin components. EAE resembles basic protein multiple scl
Publikováno v:
Cereal Chemistry
Cereal Chemistry, American Association of Cereal Chemists, 2005, 82 (1), pp.81-87. ⟨10.1094/CC-82-0081⟩
Cereal Chemistry, American Association of Cereal Chemists, 2005, 82 (1), pp.81-87. ⟨10.1094/CC-82-0081⟩
Corresponding author. E.mail marie-francoise.samson@supagro.inra.fr; International audience; The mechanical, physical, and biochemical characteristics of mealy and vitreous endosperm were investigated. Endosperm were obtained from four durum wheat cu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1fc0d5855d2c0fa1fc4bd42729f75eff
https://hal.inrae.fr/hal-02680230
https://hal.inrae.fr/hal-02680230