Zobrazeno 1 - 10
of 215
pro vyhledávání: '"M DeCandia"'
Autor:
C. Morgan-Davies, G. Tesnière, J.M. Gautier, G.H.M. Jørgensen, E. González-García, S.I. Patsios, E.N. Sossidou, T.W.J. Keady, B. McClearn, F. Kenyon, G. Caja, L. Grøva, M. Decandia, L. Cziszter, I. Halachmi, C.M. Dwyer
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss , Pp 101233- (2024)
Small ruminant (sheep and goat) production of meat and milk is undertaken in diverse topographical and climatic environments and the systems range from extensive to intensive. This could lead to different types of welfare compromise, which need to be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2824331ea7f46e59a1f9600ac870cdd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 1, Pp 60-65 (2013)
Aim of this work was to evaluate if long-term dietary supplementation of potassium iodide (KI) to dairy goats can influence metabolic and hormonal parameters. Thirty Sarda crossbred dairy goats were divided into three groups, which were orally admini
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/860e21ccf8884e9fa7ab8a8b0f87e1bb
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 235-243 (2010)
In the light of recent findings in sheep nutrition and behaviour, the diets of grazing dairy sheep should be based on forages encompassing a variety of complementary nutritional values and containing moderate levels of complementary plant secondary m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/972885e46b4c4ccf975002224960b9cc
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 518-520 (2011)
It is known that milk composition included conjugated linoleic acid (CLA) is affected by animal feeding system (Cabiddu et al., 2001). In Sardinia dairy sheep feeding is mainly based on pastures. Most of them are characterised by self-regenerating sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/390475c3319247b59e68aadb99ab3782
Autor:
G. Molle, C. Porqueddu, G. Piredda, A. Spiga, C. Pintus, P. Oppia, A. Natale, G. Lutzoni, C. Bulleddu, V. Lai, A. Caria, R. Cammelli, S. Spada, M. Fiori, M. Decandia, A. Cabiddu, M. Addis
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 532-534 (2010)
A survey was carried out to monitor milk fatty acid (FA) composition during two years (2003 and 2004) on forty dairy sheep flocks, fed pasture based rations, in 5 macro pedoclimatic areas of Sardinia, featured by different i) soil type, (granitic, G;
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b71879d1de9f4fa292a67bb1803e9fd2
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 542-544 (2010)
Sixty four Sarda dairy sheep fed with diets based on fresh forage were allocated to eight groups to evaluate the effect of corn or beet pulp based supplementation on milk fatty acid composition. Four forage species were compared: annual ryegrass (RY,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c3c8b088d1c4385b2a7b11b3422925b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.