Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"M Cherfaoui"'
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 11, Pp 1833-1840 (2013)
N-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LCPUFA) are subject of growing interest as they are of particular relevance for meat quality and human health. However, their content in the muscles of cattle is generally low probably as the complex re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/594dfa6fcb1f4b299be2c88e3397fb23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 91:3059-3069
N-3 long-chain (LC) PUFA are known to be beneficial for human development and health. These properties explain the increasing interest in promoting n-3 LC PUFA deposition in bovine muscles, leading to healthier meats. In this context, this study aime
Publikováno v:
International Journal of Pressure Vessels and Piping. 92:77-83
Prior to the detection and monitoring by acoustic emission of defects in steel, this paper deals with the use of waveguide that avoids direct contact between the sensor and monitoring structure when working at high temperature. The study of the waveg
Publikováno v:
International Journal of Pressure Vessels and Piping. 83:197-204
The work was performed on pressure vessel steels and has shown that the correlation between acoustic emission (AE) techniques, the method of potential difference and microfractographic observation reveals the different stages of the crack propagation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isabelle Ortigues-Marty, Dominique Gruffat, Muriel Bonnet, Laurence Bernard, Denys Durand, Dominique Bauchart, M. Cherfaoui
Publikováno v:
animal
animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2013, 7 (11), pp.1833-1840. ⟨10.1017/S1751731113001432⟩
Animal, Vol 7, Iss 11, Pp 1833-1840 (2013)
Animal
Animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2013, 7 (11), pp.1833-1840. ⟨10.1017/S1751731113001432⟩
animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2013, 7 (11), pp.1833-1840. ⟨10.1017/S1751731113001432⟩
Animal, Vol 7, Iss 11, Pp 1833-1840 (2013)
Animal
Animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2013, 7 (11), pp.1833-1840. ⟨10.1017/S1751731113001432⟩
International audience; N-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LCPUFA) are subject of growing interest as they are of particular relevance for meat quality and human health. However, their content in the muscles of cattle is generally low pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fa8de1edc2f21d4915e25d948e0dc22e
https://hal.inrae.fr/hal-02652052
https://hal.inrae.fr/hal-02652052
Publikováno v:
Le Journal de Physique Colloques. 51:C2-77