Zobrazeno 1 - 10
of 287
pro vyhledávání: '"M Chamani"'
Publikováno v:
Poultry Science Journal, Vol 8, Iss 2, Pp 145-162 (2020)
This experiment was conducted to investigate the effects of feed restriction and dietary supplementation of coenzyme Q10 (CoQ10) on growth performance, carcass characteristics, blood parameters, hormonal, immune responses, and intestinal microbiota.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e4aa4aaed1e490bb1ae2a9eb6799a62
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 19, Iss spe, Pp 97-102
ABSTRACT The objective of the present study was to evaluate the effects of in ovo infusion of probiotic strains (Bacillus subtilis, Enterococcus faecium, and Pediococcus acidilactici ) on jejunal microbial population and mucin gene expression in broi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c84de5fe81804fdfa4b14c16b9a04b61
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 18, Iss 4, Pp 593-598
ABSTRACT An experiment was conducted to determine the effects of the dietary inclusion of different levels of thymoquinone (TQ) of broilers subjected to oxidative stress or not on the antibody titers against Newcastle disease and on the gene expressi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0deddc7eb4049ff81aff39591112e1b
Publikováno v:
پژوهش های علوم دامی, Vol 31, Iss 2, Pp 29-43 (2021)
Background and Objective: For mathematically-oriented investigators, DNA is a string. Therefore, they consider a DNA sequence as a string of symbols whose correlation structure can be characterized almost completely by all possible base-base correla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ae2134a524544ad9b634a7df475f2e2
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 45, Iss 4, Pp 328-337 (2020)
An experiment was performed to investigate the probiotic effect of Saccharomyces boulardii and Saccharomyces cerevisiae on yield, antioxidant activity, and expression of interleukin-6 gene in Holstein calves. Sixteen calves were divided into 4 dietar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/944b9cc11b794fe093a8c19f2dea4d99
Impact of Protexin on digestibility of corn starch by honey bee Apis mellifera (Hymenoptera: Apidae)
Publikováno v:
نامه انجمن حشرهشناسی ایران, Vol 40, Iss 2, Pp 135-149 (2020)
This study was conducted to investigate the ability of bees to consume starch as a substitute for nectar and influence a commercial probiotic namely Protexin® on starch absorption. In the first experiment, 36 honey bee hives were randomly allocated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8fb0c3e0cbb43b79e9af5b8312dac7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.