Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"M Adaszyńska-Skwirzyńska"'
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 6, p 1535 (2021)
Biological activity of lavender essential oil is a property that can potentially find an application in poultry nutrition. Nowadays, the use of bioactive compounds is encouraged in many areas of industry and agriculture, since these substances have s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01370c1ba90e4672b232aef999e803ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 102:1020-1025
The aim of the study was the evaluation of the antimicrobial activity (in vitro) of lavender (Lavandula angustifolia) essential oil (LEO) and the effect of its addition to the drinking water of broiler chickens on their production performance. Antimi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Natural Product Research. 32:849-853
The aim of the study was to determine the influence of the essential oils isolated from the field – grown and micropropagated in vitro narrow – leaved lavender of the ‘Munstead’ cultivar, on human skin cells, and their capability to synthesis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M Dzięcioł, M Adaszyńska-Skwirzyńska
The aim of study was to compare the content of phenolic acids and flavonoids in two cultivars of Lavandula angustifolia: ‘Blue River’ and ‘Ellagance Purple’, including flowers and leafy stalks. Total phenolics and total flavonoids contents we
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ae7f474bfc0b270545c585873785a46d
The aim of the present study was to determine the effect of jasmonic acid added to the culture medium on composition of Lavandula angustifolia essential oils. The chemical composition was determined by gas chromatography coupled to mass detector (GC/
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::248a1256f16541252b75bc23ec8aa4ed