Zobrazeno 1 - 10
of 444
pro vyhledávání: '"M Arbabi"'
Autor:
Vito Romano, Stephen Kaye, Gabriela Czanner, Luca Pagano, Esmaeil M Arbabi, Fadi Alfaqawi, Ahmed Al-Maskari
Publikováno v:
BMJ Open Ophthalmology, Vol 8, Iss Suppl 1 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a568364015d24f8ca53073df3bcfd3d2
Publikováno v:
Majallah-i ḥifāẓat-i giyāhān, Vol 35, Iss 3, Pp 311-320 (2021)
Introduction: Three mite species (Panonychus citri (McGregor)), Phyllocoptruta oleivora (Ashmead) in Caspian costal region in north part Iran and Eutetranychus orientalis Klein in southern part of the country playing major mite pests role in citrus o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d007c38857649ddac2840479bff4a6b
Autor:
Fadi Alfaqawi, Luca Pagano, Esmaeil M Arbabi, Vito Romano, Ahmed Al-Maskari, Gabriela Czanner, Stephen Kaye
Publikováno v:
Oral abstract presentation.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Armani Kian, B. Vahdani, A. A. Noorbala, A. Nejatisafa, M. Arbabi, S. Zenoozian, M. Nakhjavani
Publikováno v:
Journal of Diabetes Research, Vol 2018 (2018)
Objective. The aim of the study was to determine the effect of mindfulness-based stress reduction (MBSR) intervention on emotion regulation and glycemic control of patients with type 2 diabetes. Materials and Methods. Sixty patients with type 2 diabe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e4a579e31da4a519aa51336aa821699
Publikováno v:
نامه انجمن حشرهشناسی ایران, Vol 34, Iss 1, Pp 85-93 (2014)
The acaricidal activity of new formulation of Neem EC 1.28% was compared with Neem Azal® (EC 1%) and spirodiclofen against the two-spotted spider mite, Tetranychus urticae Koch, under both laboratory and field conditions. The method of leaf dippin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e4feed1035d4ae7bd500e518cc666f6
Publikováno v:
سلامت و محیط, Vol 7, Iss 3, Pp 375-384 (2014)
Background and Objectives: Bakery’s yeast industry wastewater contains various pollutants and is generally characterized with high chemical oxygen demand (COD), dark color, high-nitrogen and sulfate and non-biodegradable organic pollutants. Having
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/725370f3f1684f8eb8a3e3a2351a3679
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.