Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Müller, Csilla"'
Autor:
Pinzaru, Simona Cintă, Müller, Csilla, Ujević, Ivana, Venter, Monica M., Chis, Vasile, Glamuzina, Branko
Publikováno v:
In Talanta 1 September 2018 187:47-58
Autor:
Müller, Csilla, Glamuzina, Branko, Pozniak, Iva, Weber, Karina, Cialla, Dana, Popp, Jürgen, Cîntă Pînzaru, Simona
Publikováno v:
In Talanta 1 December 2014 130:108-115
Autor:
PINZARU, SIMONA CINTA1 simona.cinta@phys.ubbcluj.ro, MÜLLER, CSILLA1, BREZESTEAN, IOANA1, BARCHEWITS, DANIEL2, GLAMUZINA, BRANKO3
Publikováno v:
Studia Universitatis Babes-Bolyai, Physica. Jun2016, Vol. 61 Issue 1, p99-108. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Commercially available diarrhetic shellfish poisoning (DSP) marine toxins are limited to micrograms samples invisible to the naked eye or in small amounts of micromole concentration solutions that are not suitable for normal Raman spectroscopy. As th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::2cc5703d6929a76c49264317973689a4
https://www.bib.irb.hr/825961
https://www.bib.irb.hr/825961
Autor:
Cintă Pinzaru, Simona, Müller, Csilla, Tomšić, Sanja, Venter, M.M., Cozar, I., Glamuzina, Branko
While recording SERS spectra of pure β-carotene at sub-micromole concentrations for reference purpose, we discovered an unusual spectral response never reported before. In pre- resonance conditions with the 532-nm line, SERS of β-carotene with AgNP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::9cd070367bfef4651299ba4c2104688b
https://doi.org/10.1002/jrs.4713
https://doi.org/10.1002/jrs.4713
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Müller, Csilla1, David, Leontin1, Chiş, Vasile1, Pînzaru, Simona Cintă1 simona.cinta@phys.ubbcluj.ro
Publikováno v:
Food Chemistry. Feb2014, Vol. 145, p814-820. 7p.