Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"Mònica Rosa"'
Autor:
Spizzirri, Umile Gianfranco, Esposito, Luigi, Caputo, Paolino, Martuscelli, Maria, Gaglianò, Martina, Clodoveo, Maria Lisa, De Luca, Giuseppina, Rossi, Cesare Oliverio, Savastano, Marco, Scarcelli, Eva, Loizzo, Monica Rosa, Restuccia, Donatella, Aiello, Francesca
Publikováno v:
In Heliyon 15 October 2024 10(19)
Autor:
Viola, Enrico, Badalamenti, Natale, Bruno, Maurizio, Tundis, Rosa, Loizzo, Monica Rosa, Moschetti, Giancarlo, Sottile, Francesco, Naselli, Vincenzo, Francesca, Nicola, Settanni, Luca, Gaglio, Raimondo
Publikováno v:
In Future Foods June 2024 9
Autor:
Garofalo, Giuliana, Gaglio, Raimondo, Viola, Enrico, Loizzo, Monica Rosa, Badalamenti, Natale, Bruno, Maurizio, Sottile, Francesco, Sicari, Vincenzo, Cerulli, Antonietta, Piacente, Sonia, Francesca, Nicola, Settanni, Luca
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research June 2024 16
Autor:
Custureri, Irene Maria Grazia, Sicari, Vincenzo, Giuffrè, Angelo Maria, Tundis, Rosa, Soria, Ana Cristina, Loizzo, Monica Rosa
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research June 2024 16
Autor:
Custureri, Irene Maria Grazia, Giuffrè, Angelo Maria, Loizzo, Monica Rosa, Tundis, Rosa, Soria, Ana Cristina, Sicari, Vincenzo
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2024 4(1)
Autor:
Nartea, Ancuta, Orhotohwo, Oghenetega Lois, Fanesi, Benedetta, Lucci, Paolo, Loizzo, Monica Rosa, Tundis, Rosa, Aquilanti, Lucia, Casavecchia, Simona, Quattrini, Giacomo, Pacetti, Deborah
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seyed Mohammad Nabavi, Seyed Fazel Nabavi, Monica Rosa Loizzo, Rosa Tundis, K. Pandima Devi, Ana Sanches Silva
INTRODUCTION This reference is a detailed guide to the world of food additives commonly used in the food processing and manufacturing industry. Edited by experts in the field, invited scholars enrich the book with relevant chapter contributions. Chap
Autor:
Spizzirri, Umile Gianfranco, Loizzo, Monica Rosa, Aiello, Francesca, Prencipe, Sabrina Antonia, Restuccia, Donatella
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2023 117