Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Méot, J.M."'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2018 221:132-140
Autor:
Drouillard, A., Diop, A., Grechi, I., Méot, J.M., Léchaudel, M., Memah, Mohamed-Mahmoud, Génard, Michel
Publikováno v:
Proceeding of the International Symposium on Integrative Approaches to Product Quality in Fruits and Vegetables
Acta Horticulturae
Acta Horticulturae, 2022, 1353, pp.127-136. ⟨10.17660/ActaHortic.2022.1353.17⟩
Acta Horticulturae
Acta Horticulturae, 2022, 1353, pp.127-136. ⟨10.17660/ActaHortic.2022.1353.17⟩
International audience; In order to improve the quality of ripe mangoes by managing cultural practices and storage conditions a modeling approach was used. An existing metabolic model was updated to take specificities of mango fruit sugar metabolism,
Impact of blanching, sweating and drying operations on pungency, aroma and color of Piper borbonense
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2017 219:274-281
Modelling of brown rice and limited-water cooking modes and its potential use for texture prediction
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2014 141:99-106
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2003 57(3):277-285
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2001 49(4):303-309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.