Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Méndez Arteaga, Jonh Jairo"'
Autor:
Montoya Yepes, Diego Fernando, Murillo Arango, Walter, Jiménez Rodríguez, Ángel Arturo, Méndez Arteaga, Jonh Jairo, Aldana Porras, Álvaro Esteban
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2021 87
Autor:
Taborda, Jorge Andrés Victoria, Arango, Walter Murillo, Méndez Arteaga, Jonh Jairo, Guerra Almonacid, Carlos Martín
Publikováno v:
In Heliyon July 2021 7(7)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sánchez-Riaño, Andrea Milena, Solanilla-Duque, José Fernando, Méndez-Arteaga, Jonh Jairo, Váquiro-Herrera, Henry Alexander
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences; May2020, Vol. 19 Issue 4, p299-305, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista de la Academia Colombiana de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales, Volume: 39, Issue: 153, Pages: 514-519, Published: 01 DEC 2015
El estudio evaluó el potencial amilolítico de microorganismos aislados de sustratos relacionados con el cultivo de arroz a partir de almidón extraído por el método alcalino en arroz de tercera de las variedades Índica y Fedearroz 60. El almidó
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::d10b87384ff4c59eaec19bc7f223a35d
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0370-39082015000400009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0370-39082015000400009&lng=en&tlng=en
Autor:
Guerra-Almonacid, Carlos Martín, Torruco-Uco, Juan Gabriel, Murillo-Arango, Walter, Méndez-Arteaga, Jonh Jairo, Rodríguez-Miranda, Jesús
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA); Apr2019, Vol. 31 Issue 4, p288-296, 9p