Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Mårtensson, O."'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2003 36(3):353-357
The effect of yoghurt culture on the survival of probiotic bacteria in oat-based, non-dairy products
Publikováno v:
In Food Research International 2002 35(8):775-784
Autor:
Mårtensson, O., Österdahl, B.-G.
Publikováno v:
Lindbergia, 1978 Jan 01. 4(3/4), 207-208.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20149292
Autor:
Mårtensson, O., Nilsson, E.
Publikováno v:
Lindbergia, 1974 Jan 01. 2(3/4), 145-159.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20149225
Autor:
Mårtensson, O.
Publikováno v:
Lindbergia, 1971 Jan 01. 1(1/2), 114-114.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20149160
Autor:
Mårtensson, O., Berggren, A.
Publikováno v:
Oikos, 1954 Jan 01. 5(1), 99-100.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3564654
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.