Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Mäkinen, Outi E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mäkinen, O E, Sözer, N, Ercili-Cura, D & Poutanen, K 2016, Protein From Oat : Structure, Processes, Functionality, and Nutrition . in S R Nadathur, J P D Wanasundra & L Scanlin (eds), Sustainable Protein Sources . Academic Press, pp. 105-119 . https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802778-3.00006-8
Oat is a robust high-protein cereal that grows well in northern regions. Unlike Triticeae cereals, the major storage protein is a globulin, which is higher in essential amino acids than prolamin storage proteins. Oat protein can be tolerated by most
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::79cc8628ebee2ab6b32c41e5f541dab7
https://cris.vtt.fi/en/publications/bcece749-555d-4a60-8c4b-ad51334afaae
https://cris.vtt.fi/en/publications/bcece749-555d-4a60-8c4b-ad51334afaae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. Apr2016, Vol. 196, p17-24. 8p.