Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Mátó V"'
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 55, Iss 2, Pp 113-124 (2005)
In this paper, changes in composition and contents of each fatty acid during fermentation with ABT-2 culture were examined. The objective of this study was to determinate the increase of short (SCFA) and medium (MCFA) chain fatty acids in goat's and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c70bdd2a00aa49079953b644e91f36c7
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 54, Iss 4, Pp 285-297 (2004)
The study was carried out to determine the antagonistic influence of goat and cow milk fermented with Bifidobacterium longum Bb-46 on uropathogenic Candida albicans strain. The hypothesis of this study was that fermented goat milk could have possible
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab639981d1c4426cbab8d9ce3a19a513
Comparation of instrumental and sensory methods in fermented milk beverages texture quality analysis
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 51, Iss 2, Pp 91-104 (2001)
The texture of the curd of fermented dairy products is one of the primary factors of their overall quality. The flow properties of fermented dairy products have characteristic of thixotropic (pseudoplastic) type of liquids. At the same time, these pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4ccd0627e4c44958d616db36056a452
Autor:
Mato Veiga, Javier
This research explores the convergence of journalism, an influential and well established profession, and the Internet, a technology that alters the communication experience. It focuses on how the Net and its associated practices intersects with deep
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.577335
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Physiotherapy May 2020 107 Supplement 1:e75-e75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.